Info

Myyntikampanjan aloittaminen

Aloita myyntikampanja

Hallitse kampanjaa kätevän verkkopalvelumme avulla.


Myyntiesitteiden tilaus

Myyntiesitteet voitte tilata kampanjan perustamisen yhteydessä tai verkkokauppamme kautta.


Tuotteiden myynti tapahtuu riskittömästi ennakkomyyntinä myyntiesitteiden ja verkkopalvelun avulla

Verkkopalvelun avulla ryhmänvetäjät voivat hoitaa varainhankinnan kokonaisuudessaan verkon kautta ja seurata kampanjan kulkua reaaliajassa. Myyjät voivat kirjata näppärästi myynnin suoraan järjestelmään.

  Palveluun kirjautumisen yhteydessä voitte tilata sopivan määrän myyntiesitteitä. Myyntiesitteet ovat luonnollisesti maksuttomia ja toimitamme ne ilman toimituskuluja. Parhaan tuloksen saa kun hyödyntää myyntiesitteen sekä verkkokaupan vahvuudet.

 1. Kampanjan vetäjä perustaa tilin palveluumme ja määrittelee kampanjalle ajan. Myyntikampanja kesto on usein 2-3 viikkoa. Voitte määritellä myyntiajan vapaasti.
 2. Myyjät voivat liittyä kampanjaan ja kirjata myynnit suoraan verkkopalveluun tai myyntiesitteeseen. Tuotteita voi myydä esimerkiksi naapureille, sukulaisille, tuttaville tai vaikka vanhempien työkavereille.

  Palvelun kautta saatte myös oman verkkokaupan. Verkkokaupan linkkiä jakamalla vaikka somessa pääsette nopeammin ja helpommin myyntitavoitteeseen. Myyjät sopivat ostajan kanssa tilattujen tuotteiden toimituksesta ja maksusta myös verkkokaupan kautta tilatuista tuotteista. Verkkokauppa ei sisällä maksuominaisuutta.
 3. Myyntikampanjan päätyttyä kampanjan vetäjä tekee tuotetilauksen meille muutamalla klikkauksella verkkopalvelun kautta. Toimitamme tuotteet teille yhdessä lähetyksessä 5-7 arkipäivän sisällä.
 4. Tuotteiden saavuttua teille, voitte toimittaa tuotteet asiakkaillenne ja kerätä maksut. Poster Misterin laskussa on 21 päivää maksuaikaa.

Lue tarkemmat ohjeetAnsaintataulukko

Mitä enemmän myytte, sitä enemmän tienaatte jokaisesta myydystä setistä.

Esimerkiksi myymällä 300 settiä (settien myyntihinta on 10€/kpl), ansaitsette 50% myyntihinnasta)

Settien myyntihinta on 10 €

Myytyä settiäAnsio / setti
1-993,80 €
100+4,20 €
200+4,60 €
300+5 €
400+5,20 €

Hinnat sisältävät alv:n

 • Settien myyntihinta on mukavasti tasaraha: 10 €
 • Nopeat toimitukset: 5–7 arkipäivää
 • Ei toimituskuluja (yli 12 setin tilaukset)
 • 21 päivää maksuaikaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuka voi osallistu varainhankintaan?

Poster Misterin varainhankintapalvelua voi käyttää seurat, yhdistykset, koululuokat tai joukkueet. Kampanjan perustajan (Ryhmänvetäjä) tulee olla vähintään 18-vuotias, hän ottaa vastuun kampanjan pyörittämisestä ja myynnin organisoimisesta.

Milloin myyntikampanja kannattaa toteuttaa?

Paras aika tuotteiden myynnille on loka-marraskuussa. Iso osa tuotteistamme on joulutuotteita, joten liian aikaisin niitä ei kannata myydä. Tuotteiden tilaus meille kannattaa tehdä ennen marraskuun loppua. Näin ehditte toimittaa esim. joulukortit ajoissa ostajille.

Paljonko aikaa meillä on myydä tuotteita?

Päätätte itse ryhmän kesken myyntiajan. Suosittelemme noin 2-3 viikon myyntikampanjaa, jotta motivaatio ja jaksaminen pysyy yllä ja myynti säilyisi tehokkaana.

Kannattaako kampanjassa käyttää myös myyntiesitteitä?

Kampanjan voi toteuttaa pelkästään verkkopalvelua käyttämällä. Parhaaseen tulokseen pääsee usein yhdistämällä myyntiesitteen ja verkkokaupan parhaat puolet. Myyntiesite on kätevä jättää vaikka työpaikan taukohuoneen pöydälle ihmisten selailtavaksi. Olemme panostaneet esitteen ulkoasuun, sen avulla on helppo esitellä tuotevalikoimaa. Myyntiesitteiden tilaus on ilmaista, eikä käyttämättömiä esitteitä tarvitse palauttaa, joten mitään riskiä niiden käytöstä ei ole.

Mikä on pienin tilausmäärä?

Tilauksissa ei ole minimitilausmäärää, toimitamme kaikki meille tehdyt tilaukset. Alle 12 setin tilauksissa toimituskulut ovat 15€.

Liittyykö tähän jotain ylimääräisiä kuluja?

Ei ollenkaan. Mitään piilokuluja ei tule. Laskutamme ainoastaan teidän tilaamanne tuotteet hintaan 4,80€ – 6,20€ / setti, riippuen myytyjen settien määrästä. Tuotteiden toimituskulut ovat 0 euroa (Alle 12 setin tilauksissa toimituskulut ovat 15€).

Pitääkö tuotteista maksaa ennakkoon?

Ei tarvitse. Kun olette tehneet meiltä lopullisen tilauksen, teillä on 21 päivää maksuaikaa (toimituspäivästä lähtien) suorittaa maksu tilatuista tuotteista. Tällöin teillä on siis reilusti aikaa kerätä maksut asiakkailtanne ennen laskun erääntymistä.

Millä hinnalla myymme tuotteet asiakkaille?

Olemme pitäneet hinnoittelun mahdollisimman helppona, jokaisen setin myyntihinta on 10 euroa.

Kuinka saamme tuoton?

Tuotteiden tilauksen jälkeen voitte jakaa tuotteet asiakkaille ja kerätä heiltä maksut. Tämän jälkeen maksatte meille tilaamistanne tuotteista laskussa näkyvän summan. Loput maksuista voitte pitää itsellänne.

Mitä teemme, jos saamme tilauksia vielä sen jälkeen, kun olemme jo tehneet lopulliset tuotetilauksen Poster Misterille?

Ei hätää, lisätilaukset onnistuvat kyllä. Kannattaa olla meihin yhteyksissä (jussi@postermister.fi) niin voimme tehdä lisäykset tilaukseen ja jos ne eivät ehdi ensimmäiseen lähetykseen, lähetämme lisätilauksen tuotteet toisessa toimituksessa.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Tuotteilla on palautusoikeus. Loppuasiakkaalla on 21 päivää aikaa peruttaa tilaus tai osa tilauksesta. Tilauksen peruutus tai tuotteiden palautus on ilmaista. Virheellisillä tai väärin toimitetuilla tuotteilla on luonnollisesti täysi palautusoikeus. Olethan aina ennen tuotteiden palauttamista yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse (jussi@postermister.fi).

Millainen näytepaketti on?

Ilmainen näytepakettimme sisältää mukavan valikoiman korttejamme (n. 10 korttia), näytteen lahjapaperista, pakettitarroista ja -korteista. Mukana on myös näyte myyntiesitteestä. Näytepaketin tilaus ei velvoita mihinkään, eikä sitä tarvitse palauttaa. Lähetämme paketin Postin Pikkupakettina, jonka etenemistä voitte seurata seurantasivun kautta.

Millä tavalla toimitatte tuotteet?

Toimitamme tuotteet Postin kautta. Jaamme tuotteet pakettiin settien mukaan, jotta tuotteiden jakaminen myyjille helpottuu. Isojen tilausten yhteydessä jaamme tuotteet useaan pakettiin niin että pakettien kantaminen onnistuu yhden henkilön voimin.

Onko teillä ruotsinkielisiä tuotteita?

Pelkästää ruotsinkielisiä kortteja meille ei valitettavasti ole tänä vuonna. Osa meidän tämän vuoden korteista on monikielisiä, joululahjapaperissa on joulun toivotuksia monella eri kielellä ja kukkakuosisessa lahjapaperissa on tekstitön joten se sopii aivan kaikille.

Millainen yritys tämä Poster Mister on?

Olemme vuonna 2013 perustettu itäsuomalainen pienyritys, teemme persoonallisia tuotteita paperista. Meidät on helppo tunnistaa visuaalisesta tyylistämme: tuotteistamme huokuu vahva typografia, kiinnostavat tekstuurit ja menneen maailman visuaalinen henki modernilla otteella. Lisää tietoa Poster Misteristä löytyy osoitteesta: www.postermister.fi

Millaisia tuotteenne ovat?

Joulu- ja onnittelukorttien koko on A6 ja 148mm x 148mm. Pakettikorttien koko on A7 eli puolet A6-korteista. Pakettitarrat ovat halkaisijaltaan 5cm. Kortit on painettu mukavan tuntuiselle laadukkaalle päällystämättömälle kartongille. Kortit on painettu korkealaatuisella offset-painotekniikalla. Lisätietoa löytyy tuotteet-sivulta.

Kortit, tarrat ja lahjapaperi painetaan tällä hetkellä Virossa ja Saksassa, julisteemme painetaan meidän studiolla Joensuussa.